KÁROLY LÉRÁNT

KÁROLY LÉRÁNT

Senior Manager

+36704182975

flpmanager68@flp.com

F.I.T. Boxes

MI A FOREVER F.I.T.?

Made up of three powerful paks, C9, F15 and Vital 5, the Forever F.I.T. programs provide you with everything you need to look better and feel better. It starts with our foundational C9 program to jump start the journey to a slimmer and healthier you with supplement schedules, meal options and shake recipes.

F15 is the next step, which offers a personalized approach to fitness and nutrition. Choose a level that helps you achieve your goals and puts you on the road toward permanent change.

Vital 5 is the final and long-term step in the series for those who want advanced nutrition. It provides five Forever products that bridge nutritional gaps and provide key nutrients your body needs.

A VÁLLALATUNKRÓL

A Forever Living Products multi-level marketing rendszerben működő cégcsoportja világszerte 145 országban működik, 9,5 millió munkatársa van és évente több, mint 2 billió dollár forgalmat generál.

A Forever Living Products cégcsoport és leányvállalatai a világ legnagyobb aloe vera termesztője, feldolgozója és forgalmazója. A Forever az aloe ültetvényektől a termékek felhasználásáig ellenőriz mindent, beleértve a növények termesztését, a feldolgozását, a termékek csomagolását, szállítását, a kutatást és fejlesztést valamint a termékek forgalmazását. A Forever táplálék kiegészítői, a bőrápoló és kozmetikai termékei és testsúly kontroll termékcsaládjai világszerte milliók életét és életminőségét változtatták meg.

A Te lehetőséged

Az Anyagi függetlenség azt jelenti, Hogy km magunk irányíthatjuk a sorsunkat - ezáltal Minden, Amit Szeretnél elérni AZ életben, lehetővé Válik. A Forever Living Products Egy nagyszerü lehetőséget KINAL Neked, Hogy irányítani tud az életed.

Mire vársz még?!

Mi Lehel Annál is Fontosabb, Hogy extra jövedelemhez juss?

Az idő.

Még több Idő, Amit a családoddal és barátaiddal tölthetsz.

Az AZ erőfeszítés, Amit FLP üzletünk építésébe fektetünk, Az a csapatunkba tartozó forgalmazók segítségével megtérül többszörösen, Mert időt és Anyagi biztonságot kapunk, és annak a lehetőségét, Hogy olyan életet élhessünk amilyenre MinDig IS vágytunk.

A Mindörökké Minden eszközt egy rendelkezésedre bocsát egy Siker eléréséhez:
• Minőségi Termékek
• Tökéletes háttér
• Kiváló értékesítést Támogató és marketing Anyagok
• KÉPZÉSEK és tréningek
• Széleskörű információkat Nyújtó Céges honlap és Saját forgalmazói Honlapok

A Mindörökké MinDig nagy figyelmet fordított a kutatásra és fejlesztésre, a piackutatásra, a Termékek Minőségi elosztására és a szükséges adminisztratív háttérre. Neked mindössze annyit Kell tenned, Hogy EZT A tökéletes TERMEKEKET megoszd másokkal is, és Egyszer szerint csak azon néven veszed észre magad, Hogy Már felépítetted a Saját vállalkozásodat.

Keress minket bizalommal: flpmanager68@flp.com

Léránt Károly és Edina

Forever Living Products

A FOREVER arra kötelezte el magát, hogy felkutassa azokat a természeti forrásokat, melyek hozzájárulnak egészségünk és szépségünk ápolásához és hasznosítsa azokat az egész világ számára. Büszkék vagyunk arra, hogy milliók javát szolgáljuk a világon, és ugyanazt a tökéletes minőséget biztosítjuk mindig , amire a mindennapjainkban az egészséges élethez szükséges.

Az én történetem

A Mindörökké Emberek millióinak nyújtott segítséget a világon abban, Hogy megvalósíthassák AZT Amiről Álmodni sem Mertek.

A Mindörökké megadta Nekem AZT a csodálatos Üzleti lehetőséget Hogy Elképesztő termékeit megoszthassam mindenkivel, melynek köszönhetően teremtettem meg magamnak AZ Anyagi függetlenségemet ÉS AZ egészségesebb életminőségemet. Ha valóban törődsz AZ egészségeddel és biztosítani szeretnéd a Pénzügyi hátteredet, a Mindörökké A tökéletes Választás számodra.

Ajánlatom: Léránt Károly vagyok, van Két szép Fiam (6-12 évesek) van Egy Gyönyörű feleségem;) és számunkra AZ Egészséges táplálkozás Nagyon Fontos szerepet Tolt lennie AZ életünkben. Sajnos, menta tudjuk, ma Már nem tudunk egészségesen táplálkozni, Mert mindenben megtalálhatóak a színezékek, tartósítószerek, ízfokozók, azok az AZ anyagok, Amik ellenszavazat AZ egészségünk javára szolgálnak :( ha ellenszavazat, Inkább ellene vannak! Éppen ezért, Mi Mar 12 éve a Mindörökké Living Products termékeit fogyasszuk. EZ Idő Alatt egy Családunkban megszűntek a betegségek, és egészségesen tudunk élni ebben a világban :))) Bizonyára Már Te is hallottál a termékeinkről, Vagy éppen Már fogyasztottad az OKÉT, de Az jelentése Lehel, Hogy Már megszűnt a forrásod Ahol Eddig beszerezted.

Enged meg, Hogy ebben segítsek Neked!

Én és a feleségem, menta Már írtam, 12 éve állunk kapcsolatban a Mindörökké Céggel és EZ Idő Alatt sikerült kb. 9000 Embernek csatlakoznia a csoportunkba menta fogyasztó, és kb. 60 családnak tudtunk segíteni abban, Hogy megduplázzák a jövedelmüket.

Kérlek, ha Szeretnél Bővebb információt a termékeinkről, Vagy Szeretnél ingyenesen regisztrálni, akkor nincs other dolgod, menta a regisztrációnál EZT megteszed.

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal:

e-mail: flpmanager68@flp.com

skype: mr.diamondzafir

Telefonszám: +36704182975

ingyenes Regisztráció ITT:

http://www.flpshop.hu/customers/recommend/load?id=ZmxwXzQ3MjI=

Szép napot és jó egészséget kívánok: Léránt Károly